Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ


Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                                            
ΓΙΟΣΕΦ ΕΛΙΓΙΑ  7                                
45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ                                      ΙΩΑΝΝΙΝΑ    19 – 9 – 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Κοινωνικό Πολύκεντρο, Ινστιτούτο της ΑΔΕΔΥ, υλοποιώντας την πολιτική της ΑΔΕΔΥ για την ανάδειξη της διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, της δια βίου μάθησης των εργαζόμενων στο Δημόσιο, ως κεντρικών μέσων για την πρόσβασή τους στα νέα απαιτητικά περιβάλλοντα και στην κοινωνία της γνώσης, σχεδίασε την πράξη «Υλοποίηση σχεδίου επιμορφωτικών δράσεων και προγραμμάτων του Κοινωνικού Πολύκεντρου για την ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας των μελών νομαρχιακών τμημάτων και ομοσπονδιών της ΑΔΕΔΥ».
Στα πλαίσια της Πράξης θα υλοποιηθεί και στα Ιωάννινα 1 επιμορφωτικό πρόγραμμα επιπέδου Ι, με πιθανή ημερομηνία έναρξης το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2011.
Τα πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τμήμα των 20 συνδικαλιστικών στελεχών του Δημοσίου, διάρκειας 35 ωρών.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα  θα υλοποιούνται Παρασκευή 16:00-21:00 και Σάββατο 08:30-15:30.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της ΑΔΕΔΥ (μέλη Δ.Σ. Νομαρχιακών Τμημάτων, Ομοσπονδιών και Σωματείων) καθώς και εργαζόμενοι που αναπτύσσουν ενεργή συνδικαλιστική δραστηριότητα στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και υπηρετούν στις αντίστοιχες πόλεις – νομούς.
Τα συνδικαλιστικά στελέχη του Δημοσίου, που θα παρακολουθήσουν τα προγράμματα, δικαιούνται βεβαίωσης επιμόρφωσης.


Πληροφορίες – Αιτήσεις
Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν αφορούν στο πρώτο επίπεδο εκπαίδευσης με προγραμματισμένη έναρξη το 1ο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου 2011. Για το δεύτερο επίπεδο εκπαίδευσης, που προσδιορίζεται χρονικά να υλοποιηθεί το διάστημα Φεβρουάριος-Απρίλιος 2012, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Οι υποψήφιοι/ες υποβάλλουν τις αιτήσεις
·                ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» Διοσκούρων 4 & Πολυγνώτου Τ.Κ. 105 55 Αθήνα,
·                με ΦΑΞ στο τηλέφωνο 2103310083 ή
·                μέσω e-mail στη διεύθυνση aitiseisdm@kpolykentro.gr.
Υποβολή
Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσης στην ιστοσελίδα του φορέα έως και τις 7/10/2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο της Αίτησης Συμμετοχής και να πληροφορηθούν για τα περιεχόμενα των προγραμμάτων και τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τους από:
·         την ιστοσελίδα του Κοινωνικού Πολύκεντρου www.kpolykentro.gr  http://www.kpolykentro.gr/sites/el/press_office/announcements/announcement/announce0107.html
·         τα γραφεία του Κοινωνικού Πολύκεντρου,                    Διοσκούρων 4 & Πολυγνώτου, 105 55 Αθήνα.
·         τα γραφεία των αντίστοιχων νομαρχιακών τμημάτων και ομοσπονδιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Περικλής Γραβάνης                                    Βασίλης Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου